• Hire for a day?! Or long term?! Contact us for the possibilities!
  • Autohuur-Bonaire/Car4rentBonaire
  • Best Car Rental on Bonaire

Autohuur Bonaire

Auto huren Bonaire | Pickup huren Bonaire


Logo Terramar - Autohuur Bonaire

Terramar Museum

Welkom bij Terramar Museum, een historisch en archeologisch museum in het centrum van Kralendijk op het Nederlandse Caribische eiland Bonaire. Een bezoek aan het Terramar Museum neemt je mee op een reis door 7.000 jaar Caribische geschiedenis, van de vroegste Amerikaanse kolonisten tot het tijdperk van verkenning en het koloniale tijdperk. Zodra u binnen bent, ontdekt u de fascinerende geschiedenis van Bonaire en het bredere Caribische gebied door spectaculaire tentoonstellingen, fascinerende artefacten, 3D-reconstructies en interactieve ervaringen. Neem een kijkje op onze website voor aanvullende informatie over het museum, onze collecties, evenementen, activiteiten en nog veel meer.


Schip Terramar - Autohuur Bonaire
Terramar Museum - Autohuur Bonaire
Landkaart Terramar - Autohuur Bonaire

Autohuur Bonaire 

Wanneer je naar het Terramar Museum  gaat op Bonaire, rijdt je hier natuurlijk heen in de auto of pickup die je gehuurd hebt bij Autohuur Bonaire. 

Vanuit je gehuurde auto of pickup neem je makkelijk al je spullen mee, of je nu gaat snorkelen, duiken, windsurfen, kitesurfen, toeren over het eiland of barbecuen op het strand. Alles past met gemak in de laadbak van je pickup, die je uiteraard huurt bij Autohuur Bonaire 
Dus ga nu snel je auto huren op Bonaire bij Autohuur Bonaire en klik hier